Gevelbekleding

Gevelbekleding

IsoStone installeert, herstelt en renoveert uw gevelbekleding. Wat betreft de invulling van gevelbekleding kunnen we zeer creatief zijn. Er zijn namelijk zeer verschillende type materialen voor gevelbekleding: keramische gevelbekleding, hout, bamboe gevelbekleding, zink, koper, aluminium, steenstrips, natuursteen, …

De gevel van uw huis is een reflectie van uzelf. Met het zicht van de gevel valt of staat een woning. Een mooie gevel moet dus niet enkel als bescherming dienen maar geeft ook nog meer schoonheid aan uw woning en creëert een forse meerwaarde en energiebesparing.

Gevelbekleding laten plaatsen

Gevelbekleding laten plaatsen laat u steeds door een erkend vakman doen.

IsoStone is sinds jaren dé specialist uit uw streek die zorgt voor een perfecte afwerking van uw gevelbekleding. De zeer strikte opvolging van de werken en het persoonlijk contact zorgen voor tevreden klanten die graag onze naam doorgeven aan familie of kennissen.

Gevelbekleding & gevelisolatie premies

Voor het isoleren van je buitenmuren kom je in aanmerking voor een energiepremie via je netbeheerder. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Gevelisolatie (aan de buitenzijde): €15 per m² met een maximum van €2000. Het premiebedrag is gebaseerd op de werkelijk geïsoleerde oppervlakte (aantal vierkante meters) en dus niet op de hoeveelheid isolatiemateriaal die is aangeschaft.

Het moet gaan om na-isolatie van een bestaande buitenmuur. En de RD waarde van het isolatiemateriaal (warmteweerstand) moet minimaal 2 m²K/W bedragen.

Graag adviseren en helpen wij u bij de aanvraag van de nodige premies.

Steenstrips
Gevelbekleding
Houten gevelbekleding

Vragen?
Afspraak maken?


Actief in:
Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Vilvoorde, Diest, …

Bel ons vrijblijvend:
015/800.611