Gevelisolatie met steenstrips

Steenstrips
Steenstrips
Steenstrips
gevelisolatie met steenstrips

Steenstrips: Ideaal voor gevelbekleding en gevelisolatie

Je wil je gevel een authentieke look geven, kies dan voor je gevelbekleding een afwerking met steenstrips van de gekende Belgische merken.

Steenstrips bij nieuwbouw

Steentrips worden vaak gebruikt voor de buitenafwerking bij betonconcepten of houtskeletbouw. Nieuwbouwers kunnen zo meer isolatie plaatsen en toch de wanddikte beperken.

Steenstrips bij renovatie

Met dit mooi product is het mogelijk om een bestaande gevel te isoleren zonder het karakter of uitzicht van een woning met bakstenen te verliezen. Steenstrips worden namelijk verzaagd van echte bakstenen en ze zijn dus niet uit elkaar te onderscheiden.

De plaatsing van steenstrips op isolatie gebeurt door verlijming en kunnen zowel met voeg als zonder voeg geplaatst worden. Het grootste voordeel is het feit dat er geen extra fundering geplaatst moet worden zoals bij traditionele bakstenen. Dat bespaart kosten.

Ook wordt er minder ruimte verloren en is het perfect mogelijk bestaande ramen af te werken met steenstrips. Dit is handig bij kleinere renovaties waar de ramen reeds geplaatst zijn.

Gevelisolatie & gevelrenovatie

Als u uw woning gaat renoveren om beter te isoleren dan is er geen betere manier dan de woning in te pakken met isolatie langs de buitenmuren zodat er geen kou kan binnenkomen. Naast het isolerende effect krijgt je woning door steenstrips te plaatsen ook een nieuwe uitstraling.

IsoStone PREMIUM PAKKET


STEENSTRIPS (ruime keuze in kleuren)

+

GEFREESDE XPS-isolatie 10 tot 25 cm

+

IsoStone HI-FIX LIJM

+

VOEG SEIFERT

Voordelen gevelbepleistering

1) Geen extra fundering nodig.

2) Ruimtewinst.

3) Ideaal in combinatie met gevelisolatie.

4) Ruime keuze & formaten van steenstrips.

Premies gevel & isolatie

Voor het isoleren van je buitenmuren kom je in aanmerking voor een energiepremie via je netbeheerder. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je uiteraard wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Gevelisolatie (aan de buitenzijde): €15 per m² met een maximum van €2000. Het premiebedrag is gebaseerd op de werkelijk geïsoleerde oppervlakte (aantal vierkante meters) en dus niet op de hoeveelheid isolatiemateriaal die is aangeschaft.

Het moet gaan om na-isolatie van een bestaande buitenmuur. En de RD waarde van het isolatiemateriaal (warmteweerstand) moet minimaal 2 m²K/W bedragen.

Graag adviseren en helpen wij u bij de aanvraag van de nodige premies. 

Vragen?
Afspraak maken?


Gevelisolatie steenstrips

Actief in:
Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Vilvoorde, Diest, …

Bel ons vrijblijvend:
015/800.611