Over ons

Over ons

Wij zijn een gezond, ambitieus & groeiend bedrijf, dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in het plaatsen van verschillende gevelmaterialen, met of zonder isolatiepakket. IsoStone werkte in het verleden voornamelijk als onderaannemer , voor enkele grote gevelbedrijven.

In 2015 besloten wij om onze diensten rechtstreeks aan te bieden aan particulieren, architecten en projectontwikkelaarsMet IsoStone krijgt u dan ook een echte specialist in buitenpleistering – steenstrips – spuitkurk – gevelbekleding en gevelisolatie over de vloer, die hoge kwaliteit aflevert aan dit aan een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Al onze projecten werken wij met de grootste zorg af, onze plaatsers worden jaarlijks bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en wetgevingen.

Ons werkterrein ligt voornamelijk in Vlaanderen ( driehoek GENT, BRUSSEL, ANTWERPEN & MECHELEN), maar ook aan de kust werkten wij aan mooie projecten mee.

Steenstrips
Steenstrips met gevelisolatie
Steenstrips
Gevelbekleding met steenstrips
eps plaatsing
Buitenbepleistering, gevelbepleistering, crepi

Onze troeven

Bij IsoStone kan je terecht voor een kwalitatieve buitenafwerking, met of zonder  isolatie, voor je nieuwe of te renoveren woning of bedrijfspand.

Met IsoStone zorg je er voor dat je woning voldoet aan de normen die in 2020 zullen van kracht zijn.  Een super geïsoleerde woning met een  fantastische uitstraling.
IsoStone laat niets aan het toeval over, vanaf het eerste contact zullen onze mensen u volledig informeren over de vele mogelijkheden die wij kunnen aanbieden.
Zo werkt IsoStone alleen maar  met gecertificeerde materialen en worden deze geplaatst volgens de hoge ETICS kwaliteitseisen.
IsoStone werkt volledig volgens de Belgische WTCB -normering en biedt u 10 jaar garantie op alle gevelafwerkingen.
De voorbije jaren selecteerde IsoStone de beste vakmensen voor zijn plaatsingen, een garantie voor het IsoStone kwaliteitslabel op elke werf!

Actief in:
Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Vilvoorde, Diest, …

Bel ons vrijblijvend:
015/800.611