Spuitkurk

SPUITKURK ALS ULTIEME
GEVELBEKLEDING

Voordelen van spuitkurk

Energiebesparend

Thermisch isolerende werking, reductie van koudebruggen en anti-condenserende werking.

Waterafstotend

Definitieve waterbestendige bescherming.

Ademend

Vocht kan in de vorm van waterdamp ontsnappen.

Duurzaam

Opvallende kras- en slijtvastheid, grote UV-bestendigheid en bestand tegen muurzouten en zilte lucht.

Uniek

Enige fabrikant die zich 100% toelegt op de productie van spuitkurk. Aangebracht in 3 lagen met een minimaal verbruik van 2kg/m².

Veelzijdig

Uitstekende hechting op hout, beton, steen, vezelcement, metaal, kunststof (PVC, PE), pleisterwerk en reeds geverfde muren; zowel binnen als buiten op muren, daken en terrassen.

Ecologisch

Kurk, het belangrijkste bestanddeel van Decoproyec® spuitkurk, is een 100% natuurlijke, hernieuwbare én herbruikbare grondstof met een positieve CO2-balans.

Elastisch

34% rekbaar, voorkomt waterinfiltratie door barsten en werkt scheuroverbruggend.

Spuitkurk, revolutionair in gevelbekleding !

Spuitkurk is een decoratieve afwerklaag met isolerende eigenschappen, zeer geschikt voor gevels. Het is een innovatieve toepassing doordat de kurk zich aan alle materialen kan vasthechten, ongeacht of het gaat om een bakstenen gevel, een houten gevel of een metalen gevel. Naast een decoratieve en isolerende functie kan spuitkurk gebruikt worden bij gevelrenovaties en het kan bij nieuwbouw ook dienen als volwaardige gevelbekleding.

DECOPROYEC

Decoproyec® spuitkurk combineert het beste van de natuurlijke kurkkorrels met bio-based harsen waardoor het zijn unieke elastische, resistente en isolerende eigenschappen bekomt. Deze beschermende en decoratieve afwerklaag wordt met behulp van een pistool op luchtdruk gespoten waarna het een waterbestendige en ademende huid vormt met het uitzicht van crépi.

DECOPROYEC spuitkurk
decoproyec kleurenkaart

Ruim aanbod aan verschillende kleuren

Met een ruim aanbod aan kleuren en verscheidene korrelgroottes, en dankzij de eenvoudige en snelle plaatsing biedt Decoproyec® kurk een betaalbare en definitieve oplossing voor de bescherming en afwerking van uw gevel, dak of interieur.

Spuitkurk als gevelbekleding

Deze isolatietechniek is een relatief nieuwe techniek in België. Nochtans wordt kurk vaak binnenshuis gebruikt om zowel praktische als decoratieve redenen. Denk maar aan kurkvloeren, kurkwanden, … Nu kan u ook kurk gebruiken bij de renovatie van uw gevel. Wilt u een nieuwe look en/of kleur voor uw gevel? Wilt u spuitkurk gebruiken als volwaardige gevelbekleding? Het kan allemaal. Kurk biedt dan ook een waaier aan voordelen & mogelijkheden.

10 jaar garantie!

Vragen?
Afspraak maken?


Actief in:
Brussel, Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Vilvoorde, Diest, …

Bel ons vrijblijvend:
015/800.611